2011. október 24., hétfő

Barbibébi - Jelenlegi ára: 3 420 Ft


Barbibébi
"Arra sem emlékezett, hogy mikor került a biliárdasztalra. A fekete bőrű srác, akit a combjaival szorított magához, már legalább tíz perce az extrém-mélyre kivágott dekoltázsát nyalogatta, s közben méretes ujjaival a feszes melleit masszírozta. Végre kezdett beindulni a buli! " Magyarország legnépszerűbb popsztárja kidobja aktuális barátnőjét. Barbi élete a siker, a pénz, és a csillogás. A szakítás után egyre mélyebbre süllyed, míg egy hétvégi buli után szándékosan elgázolják. A sokktól emlékezet kiesése lesz, szinte mindent elfelejt botrányos múltjából. Siófokra menekül az őrjöngő média elől, ahová legjobb barátja, Krisz is elkíséri. Krisz nem bocsájtotta meg Barbinak, hogy kifecsegte féltve őrzött titkát - hogy a fiúkat szereti. Mégis segít neki, együtt nézik végig Barbi régi videóblogjait, hogy rájöjjenek, ki akarhatta megölni. És hogy szembenézzenek eddigi önmagukkal, és eldöntsék végre, mit is akarnak kezdeni az életükkel - és persze a két siófoki szépfiúval, akiktől könnyebb elolvadni, mint a tűző nap sugaraitól. Lakatos Levente gossip-, és ifjúsági újságíróként közvetlen közelről ismeri a sztárok csillogó és gyakran sötét világát. Első regénye arcpirítóan szókimondó, merész és megindító.
Részlet a regényből: "Az éjszakai utcák szakasztott olyanok, mint az életünk. Sétálunk rajtuk rendíthetetlenül, és közben abban reménykedünk, hogy ha nem nézünk oldalra, a bokorból leselkedő veszedelem sem támad ránk. Pedig éppen a félelmünk biztosítja arról, hogy jó helyen settenkedik. Az összes árny a rettegéseinkből táplálkozik. Minél jobban majrézunk, annál nagyobbakra nőnek. A bátrak azonban az összes belső árnnyal szembenéznek, mert tudják, csak a vakmerőségükkel kerülhetik el a bajt. Krisz zsebre tett kézzel és lehajtott fejjel kerülgette az utcán kacsázó részeg fiatalokat. A hajába tűzött napszemüvegnek hála, úgy nézett ki, mintha Chewbacca kószálna Siófokon. Próbálta minél kisebbre összehúzni magát. Sorra hallgatta az iPhone-ján a Marilyn Manson-dalokat. Nem csípte a rockzenét, de ha tombolt benne a düh, akkor rendszerint Mansonhoz fordult stresszoldó dózisért. A fű szokatlan fűszerezést adott az ultradurva gitárszólóknak és a túlvilági hangon skandáló énekes szövegeinek. Mintha az összes dal a saját elméjének muzsikája lett volna. Sötét és mocskos. A zene ritmusára lépett, s akár egy videójáték hősének, lépésenként növekedett az ereje. "
SZERZŐ: Lakatos Levente
KIADÓ: Ulpius-ház Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2010
OLDALSZÁM: 568
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 3 420 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 22:30
. Barbibébi - Jelenlegi ára: 3 420 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése